onsdag 9 april 2008

antipasti per uno

Anti som i före i alla fall. Blir ingen pasta men dock kycklingfilé som just nu är i ugnen och göttar till sig. Mer bilder sen.
På min lilla förrättstallrik alltså:
Marinerad parmesan, en bit pecorino romano, holländsk getost (ej med på bild, redan i magen), marinerade gröna oliver, parma skinka och koriander såklart. Den underbart friska smaken av det senast nämnda passar utmärkt till sältan i pecorinon.
Små goda tips så här en onsdagkväll!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ojj...det blir alldeles blöt på tangentbordet av all saliv som rinner till. Din antipasti ser fantastiskt god ut. Tack för en underhållande, upprörande och sorglig blogg. Man får använda hela sitt känsloregister...helt enkelt underbart.Ta väl hand om dig! P.S. min dotter (3 år) kom idag glatt leende in med fyra daggmaskar i hand...va gör man? :) D.S.

finnjonna sa...

smultron: Din kommentar försvann, förlåt. Men hoppas det smakade med de grekiska smårätterna!

finnjonna sa...

bodil: Tack för dina ord! Din dotter verkar inte ha ens antydan till samma problem jag har med de där äckliga... vilket ju är bra, men fy!